PRODUSE NECESARE LA ÎNCEPUT DE DRUM IN DOMENIUL UNGHIILOR TEHNICE

PRODUSE NECESARE LA INCEPUT DE DRUM IN DOMENIUL UNGHIILOR TEHNICE  

Esti la inceput  de drum in acest domeniu si nu ai idee de produsele de care ai nevoie?

Nu stii foarte multe produsele sau brandurile, ai auzit peste tot pareri, dar nu stii ce sa alegi?

Mai jos o sa gasesti cu exactitate ceea ce ai nevoie.

În primul rand, trebuie sa faci diferenta dintre un produs de calitate superioara și unul slab calitativ. PRETUL este principala capcana in care cad majoritatea tehnicienilor de unghii.

Consideri ca produsele care te-ar costa mai putin ar fi mai eficiente, nu? GRESIT! Iti explic si de ce, produsele ieftine in general nu se ridia la normele europene, de cele mai multe ori ingredientele nu sunt mentionate sau nu sunt traduse, iar acest fapt va expune atat pe tine, cat si pe clientele tale la anumite riscuri. In prim plan este vorba despre ingrediente pentru ca sanatatea este pe primul plan.

Urmatorul motiv pentru care aceasta alegere nu te va avantaja este acela ca manichiurile cu gel uv, oja semipermanenta sau acrylgel, realizate cu produse de o calitate indoielnica, nu vor rezista in timp, prin urmare pierzi primul val de cliente pe care l-ai obținut cu greu. Este de la sine inteles si faptul ca se  lucreaza mult mai greu cu aceste produse, ba curg, ba nu se polimerizează, se desprind de la vârfuri etc.

Primele produse pe care le achizitionezi reprezinta o investitie pentru tine, de aceea trebuiesc alese cu grija, iar daca nu dispui de o suma mare de bani, este de preferat sa achizitionezi produse de calitate, in cantitati mici, astfel incat sa oferi înca de la inceput servicii de calitate superioara, iar cu banii castigati din primul val de cliente îți poți permite sa-ti completezi stocul.

Trebuie sa iei in calcul faptul ca in ziua de azi, clientele studiaza si ele piata si cunosc brandurile care ofera calitate, daca tu ai pe masa de lucru produse care au recenzii negative, clientele vor renunta la tine deoarece isi doresc servicii de top.

 

Pentru a beneficia de o calitate superioara, iti recomand aceste produse:

Lăsați un comentariu
Comentarii
23.05.2023 12:20
Sunt manichiurista la inceput de drum si pot spune ca informatiiile din acest blog mi-au fost de ajutor. Multumesc echipei Nailly.
Suna