Politica de livrare

POLITICA DE LIVRARE este parte integrala din Termeni si conditiile magazinului online www.nailly.ro.

Comenzile sunt livrate de la depozitul nostru din Ilfov şi ajung la destinaţie în interval de 1-3 zile lucrătoare de la înregistrarea comenzii.

Toate comenzile înregistrate în sistemul nostru înainte de ora 16:00 sunt expediate in aceeasi zi şi ajung la destinaţie în următoarea zi lucrătoare. Comenzile înregistrate după ora 16:00 ajung la destinaţie în interval de 1-3 zile lucrătoare. Timpul de livrare poate varia în funcție de volumul de comenzi înregistrate.

Produsele sunt livrate prin Sameday și Cargus. Pentru comenzile de până la 300 RON,costul transportulului pe teritoriul României prin Sameday este de 19 RON livrare adresa / 15 RON EasyBox, iar prin Urgent Cargus este de 21 RON, indiferent de modalitatea de plată aleasă. (Tarifele includ TVA.) Comenzile care depăşesc 300 RON beneficiază de transport gratuit (pe teritoriul României).

In cazul în care nu putem expedia coletul, motivate de faptul ca produsul sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, BST EASY DISTRIBUTION SRL va informa clientul despre aceasta indisponibilitate, urmand ca sumele de bani achitate in avans de catre client pentru produsul sau serviciul indisponibil sa fie rambursate in termen de maximum 5 zile lucratoare.

In cazul in care BST EASY DISTRIBUTION SRL primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, poate refuza onorarea comenzii, fara ca acest lucru sa se considere o abatere a contractului, sau poate stabili un nou termen de onorare a comenzii.

Produsele comercializate de BST EASY DISTRIBUTION SRL pot fi livrate pe intregul teritoriu al Romaniei, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de client la efectuarea comenzii. Dupa expedierea coletului, clientul va primi un email de notificare cu privire la noul status al comenzii.

Suna