Hartie de epilat - ITALWAX - Monouso - 100 buc - 7x20cm

Formatul specific al benzilor de epilare este de 7x20 cm, iar intr-un pachet sunt incluse 100 de bucati. Acest format poate fi convenabil pentru utilizarea in saloanele de cosmetica, oferind suficiente benzi pentru un numar semnificativ de epilari.
În stoc
11,90 lei
Acest produs vă aduce 1💰 puncte în valoare de de 0,10 lei💸

Consultanță? Sună acum 0736 361 385

Descriere

Descriere

Aceste benzi sunt fabricate din materiale de inalta calitate si sunt proiectate sa nu se impregneze cu ceara si sa nu se desfira. Ele sunt rezistente la rupere si ofera un nivel de confort atat pentru estetician, cat si pentru client.

Formatul specific al benzilor de epilare este de 7x20 cm, iar intr-un pachet sunt incluse 100 de bucati. Acest format poate fi convenabil pentru utilizarea in saloanele de cosmetica, oferind suficiente benzi pentru un numar semnificativ de tratamente.

Beneficiile acestor benzi de epilare tip strip netesute sunt multiple. Ele sunt rezistente la rupere, ceea ce asigura o utilizare eficienta si fara intreruperi in timpul procedurii de epilare. De asemenea, faptul ca nu se impregneaza cu ceara si nu se desfira reprezinta un avantaj important, deoarece mentine o aderenta puternica intre ceara si par, asigurand o indepartare eficienta si minimizand riscul de iritatii sau disconfort pentru client.

Beneficii:

  • benzi rezistente la rupere;
  • nu se impregneaza cu ceara si nu se desfira;

Mod de utilizare:

Folositi conform instructiunilor de pe ambalaj. Sunt recomandate pentru epilarea cu ceara tip cartus;

Tara de provenienta: Italia

Vezi mai mult

Livrare

Cost Livrare : 19 lei

 Timp Livrare : 24 - 48 ore

Cost Livrare :  21 lei

Timp Livrare : 24 - 48 ore

In curand !

Nailly

Pentru comenzile mai mari de 300 lei transportul este GRATUIT

Recenzii

Suna