Fast Nails Designs

Descoperă lumea fascinantă a designului de unghii cu cartea noastră captivantă! Explorează pagină cu pagină cele mai recente tendințe în arta unghiilor, învață tehnici creative și trucuri de la profesioniști și lasă-ți imaginația să zboare în lumea culorilor și a modelelor.
129,90 lei
Acest produs vă aduce 12💰 puncte în valoare de de 1,20 lei💸

Consultanță? Sună acum 0736 361 385

Descriere

Fast Nails Designs te introduce într-o lume plină de creativitate și stil, oferindu-ți acces la 20 de design-uri uluitoare, explicate pas cu pas pentru a-ți transforma unghiile în adevărate capodopere. Dar asta nu e tot! Această colecție nu doar îți prezintă design-urile, ci îți oferă și secretele din spatele lor. Descoperă tehnici inovatoare și sfaturi de la profesioniști, pentru ca fiecare design să iasă perfect.

Cu Fast Nails Designs, nu doar îți transformi unghiile, ci și devii un artist al propriilor tale creații. Fii pregătit să intri într-o călătorie a creativității și să descoperi bucuria și satisfacția de a-ți crea propriul stil unic, cu fiecare pensulă și fiecare culoare. Oferă-ți unghiile bucuria design-urilor Fast Nails și lasă-ți imaginația să zboare liber

Vezi mai mult

Livrare

Cost Livrare : 19 lei

 Timp Livrare : 24 - 48 ore

Cost Livrare :  21 lei

Timp Livrare : 24 - 48 ore

In curand !

Nailly

Pentru comenzile mai mari de 300 lei transportul este GRATUIT

Recenzii

Suna